Geberit vodokotlić

Filteri
  1. Rimless
    Rimless
Svi proizvodi Akcija
Izabrani filteri
  1. Rimless Rimless Ukloni ovaj proizvod
Za izabranu opciju, trenutno nema proizvoda

Za koji se Geberit vodokotlić odlučiti?

U našoj ponudi se možete odlučiti za dva osnovna modela. Ukoliko želite ekonomičniju varijantu, koja je na našem tržištu i dalje pretežno u upotrebi, Geberit nadgradni vodokotlić je pravo rešenje za vas.

Klasični predzidni vodokotlići se vide u celosti i moguće ih je postaviti niže, odnosno bliže WC šolji, ili pak više iznad same šolje. Prema tome razlikujemo i Geberit visokomontažni vodokotlić i Geberit niskomontažni vodokotlić.

Nudimo i Geberit ugradni vodokotlić, moderno rešenje, posebno pogodno za manja kupatila i uštedu prostora, kod kojih se vide samo tipke vodokotlića. Ako su i vaš izbor Geberit ugradni vodokotlići cena je nešto viša, ali pružaju znatno luksuzniji izgled.

Posebna pogodnost je u tome što su svi rezervni delovi dostupni za kupovinu garantovano 25 godina. Geberit Sigma ugradni modeli imaju količinu ispiranja od 12cm i ona je podesiva na 4,5 do 7 litara. Vodokotlići Geberit brenda su pravi primer racionalne potrošnje vode i visoko su vrednovani na WELL-label proceni. 

Geberit vodokotlići cene i prodaja - vodokotlići Geberit po sjajnim cenama

Ukoliko vam je potreban vodokotlić Geberit cena je istaknuta na sajtu i određena prema tipu modela. Kada je za Geberit vodokotlić akcija aktuelna, možete ih dobiti po sjajnim cenama.

Kazanče Geberit brenda možete poručiti online i sačekati dostavu u roku od 5 do 15 radnih dana ili posetiti naše Kerametal salone keramike u Novom Sadu i Beogradu (Novi Beograd, Ledine i Leštane).

Geberit vodokotlići ugradni i predgradni modeli niske ili visoke montaže. Svaki model se pojedinačno testira, dok su rezervni delovi zagarantovano dostupni 25 godina. Regulacija ispiranja, ušteda energije i moderan dizajn. Poručite ih online ili posetite naše salone u Beogradu i Novom Sadu radi kupovine.