Lavabo sa ormarićem

Svi proizvodi Akcija

rezultati 1-24 od 262

Set Descending Direction
Page
po strani

Lavabo sa ormarićem - praktičan odabir za svako kupatilo

Lavabo sa ormarićem predstavlja idealno rešenje za sve koji žele maksimalno iskorišćenje prostora u kupatilu. Bilo da se radi o malim ili velikim kupatilima, ovi multifunkcionalni komadi kupatilskog nameštaja nude elegantan izgled, uz dodatnu praktičnost. Ugradnja lavaboa sa ormarićem omogućava efikasno organizovanje prostora, čime se stvari poput peškira, sredstava za čišćenje i lične higijene mogu uredno smestiti i sakriti od pogleda. Lavabo sa ormarićem ne samo da čini kupatilo urednijim, već i olakšava održavanje reda i čistoće.

U nastavku saznajte kako na šta je važno da obratite pažnju kada birate kupatilski nameštaj, pre svega ormarić sa umivaonikom, kako da uklopite uz materijale koje imate u kupatlu, ogledala, boje, ali da cene odgovaraju predivđenom budžetu. U našem asortimanu ćete pronaći širok izbor brendova kupatilskog nameštaja, te kada je upitanju lavabo sa ormarićem možete odabrati brendove Pino Art, Geberit, Kolpa San i druge. Pratite i akcije naših proizvoda iz kategorije kupatilski nameštaj kako biste pronašli najbolje cene ormarića sa umivaonikom.

Ormarić sa umivaonikom - kako odabrati odgovarajući?

Prilikom odabira idealnog lavaboa sa ormarićem, važno je razmotriti nekoliko ključnih faktora. Na tržištu su dostupni različiti modeli ormarića sa umivaonikom, uključujući samostojeće i konzolne lavaboe sa ormarićem, kao i ugradne i nadgradne lavaboe sa ormarićem. Svaki od ovih tipova ormarića sa umivaonikom dolazi sa svojim prednostima i manama. Na primer, samostojeći modeli lavaboa sa ormarićem su laki za instalaciju i pružaju klasičan izgled, dok konzolni lavaboi nude moderniji dizajn i bolje iskorišćavanje prostora.

Veličina lavaboa sa ormarićem varira, a najčešći odabir jesu oni standardnih dimenizija, odnosno lavaboi sa ormarićem 40cm, lavaboi sa ormarićem 50cm i lavaboi sa ormarićem 60cm, pružajući fleksibilnost u prilagođavanju različitim dimenzijama kupatila. 

Boje lavaboa sa ormarićem se kreću od klasičnih belih, bež i braon tonova, do modernijih crnih nijansi, što omogućava lako uklapanje u estetiku svakog kupatila i uz ostali kupatilski nameštaj. 

Kada su u pitanju brendovi, na tržištu i u našoj ponudi ističu se Pino Art lavaboi sa ormarićem, Geberit lavaboi sa ormarićem, ali i Kerametal, Kolpa San i Tendance France, koji nude kvalitetne proizvode sa različitim karakteristikama prilagođenim svakom ukusu i potrebi.

Lavabo sa ormarićem - cena i prodaja u Novom Sadu, Beogradu i online

Kada je u pitanju lavabo sa ormarićem cena varira u zavisnosti od kvaliteta, brenda, veličine i dizajna. Na sajtu Kerametal.rs možete pronaći širok spektar cena koji odgovara različitim budžetima i potrebama. U našoj ponudi cene lavaboa sa ormarićem odražavaju visok kvalitet materijala i izrade, te garanciju dugotrajnosti i funkcionalnosti. Uz mogućnost online naručivanja, naši proizvodi su lako dostupni kupcima širom Srbije, uz obećanje brze i sigurne isporuke. Posetite nas u Novom Sadu i Beogradu i uverite se u raznovrsnost i kvalitet naše ponude.


Pozivamo vas da posetite našu online prodavnicu gde videti sve karakteristike i dazajn naših proizvoda. Osim lavaboa sa ormarićem, na našem sajtu dostupan je i ostali kupatilski nameštaj i ogledala za kupatilo, kao i sva potrebna oprema za kupatila, kao što su sanitarije, tuš kabine, bojleri, ogledala za kupatilo i sve što vam omogućava da kompletno opremite svoje kupatilo.

Ormarić sa umivaonikom predstavlja savršen izbor za svako kupatilo, nudeći kombinaciju funkcionalnosti i stila. Bilo da se odlučite za konzolni ormarić sa umivaonikom ili samostojeći lavabo sa ormarićem, nadgradni ili ugradni lavabo sa ormarićem, sa jednim ili dva lavaboa, lavabo sa ormarićem u širinama od 40cm, 50cm, ili 60 cm, izbor je ogroman kako biste našli onaj ormarić sa lavaboom koji će se najbolje uklopiti u vaše kupatilo. Svi modeli ormarića sa umivaonikom dostupni su za kupovinu online, kao i u Kerametal prodavnicama u Novom Sadu i Beogradu.