Sigurnost podataka

Uslovi korišćenja

Navedena pravila i uslovi koji su ovde navedeni važe za sve posetioce i korisnike KERAMETAL internet prodavnice (www.kerametal.rs) i internet sajta na navedenoj adresi. Korišćenjem sajta saglasni ste i prihvatate navedena pravila i uslove korišćenja koji mogu biti ažurirani bez prethodne najave i obaveštenja, stoga vam preporučujemo da ih povremeno pogledate.

Sadržaj internet sajta i autorska prava

Slažete se da nećete umnožavati, distribuirati, prodavati, trgovati ili koristiti za bilo koje komercijalne svrhe sadržaj ovog internet sajta. Uverite se da ste pre slanja vaše porudžbine proverili specifikacije i kompatibilnost proizvoda tako što ćete posetiti internet stranicu proizvođača. Administrator KERAMETAL internet prodavnice konstantno rade na održavanju sajta i prikazivanja tačnih informacija, ali i pored toga zadržavamo pravo na bilo kakvu grešku. Sajt ne garantuje da je opis proizvoda, cena ili bilo koji drugi sadržaj tačan, kompletan, pouzdan, trenutan ili bez grešaka. Takođe napominjemo da su fotografije obezbeđene isključivo u informativne svrhe i da one mogu da prikažu i artikle koje nisu uključeni u ponuđenu cenu. Zbog velikog broja artikala nemoguće je konstantno pratiti lager,tako da postoji mogućnost da naručeni proizvod trenutno ili permanento nemamo u ponudi, iz istog razloga vam savetujemo da telefonom proverite dostupnost određenog artikla u slučaju da želite lično da dođete u neki od naših salona i da pazarite određeni proizvod.

Vaš korisnički nalog

Korišćenje našeg internet sajta ili nekih njegovih delova zahteva registraciju, odnosno da otvoranje korisničkog naloga. Korišćenjem naše internet prodavnice odgovorni ste za održavanje poverljivosti korisničkog naloga i lozinke na vašem kompjuteru, a samim tim se slažete da prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se dešavaju pod vašim korisničkim nalogom i lozinkom. Ako sumnjate u bezbednost korisničkog naloga, odnosno lozinke molimo vas da što pre obavestite administratora sajta. KERAMETAL internet prodavnica nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu neovlašćenim korišćenjem koriničkog naloga.

Ograničena odgovornost Internet sajt i kompanija koja posluje na sajtu (KERAMETAL doo) ni u kom slučaju neće snositi odgovornost za direktnu, indirektnu, slučajnu ili namernu štetu nanetu korišćenjem ovog internet sajta ili nekog drugog internet sajta koji je povezan sa internet sajtom naše kompanije. Takođe,ne snosimo odgovornost za izgubljeni profit, prihod, troškove zamene, troškove poslovnih prekida i gubitka podataka ili bilo koje druge štete nastale usleg korišćenja informacija sa našeg internet sajta. Dostupnost internet sajta KERAMETAL internet prodavnica zadržava pravo da ugasi, promeni, suspenduje, privremeno ili trajno prekine sa održavanjem bilo kog dela internet sajta, uključujući dostupnost bilo kojih karakteristika i usluga u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Takođe se slažete da KERAMETAL doo nije odgovorna prema vama ili bilo kome drugom za bilo kakvu izmenu, suspenziju i obustavu internet sajta ili bilo kog njegovog dela. Ako imate dodatna pitanja o našim uslovima korišćenja molimo da nas kontaktirate putem elektornske pošte na komercijala2@kerametal.rs