Sudopere

Opremanje kuhinje počinje izborom sudopere. To je pozicija u kuhinji na kojoj provodimo najviše vremena, a uz dobru sudoperu priprema hrane i sve aktivnosti u kuhinji obavljaju se lakše i brže. Izbor sudopere zavisi samo od slobodne površine na radnoj ploči, a sudoperu je najbolje odabrati pre nego što se odlučite za izgled donjeg elementa u vašoj kuhnji. Sudopere se mogu ugraditi u ploču, što je modernije i estetski bolje rešenje ili biti postavljene umesto gornje ploče, ako želite više mesta za sušenje sudova.

Sudopere prikazane na sajtu kerametal.rs možete pogledati na lokacijama: Novi Sad, Partizanska 27 i Beograd, Smederevski put 39b. Za kupce čija adresa nije Novi Sad ili Beograd, sudopere se šalju kurirskim službama, uz besplatnu isporuku za narudžbine vrednije od 20.000 dinara.

Granitne sudopere

Granitne sudopere su produkt savremenih tehnologija, a materijal od koga su proizvedene je kompozit sa izgledom kamena i fizičkim karakteristikama idealnim za stalni kontakt sa vodom i apsorpciju udaraca. U ponudi su duple sudopere i sudopere sa okruglom, nepravilnom ili četvorougaonom osnovom, a dostupne su u više boja.

saznaj više

Inox sudopere

Inox sudopere svi dobro poznajemo, pri čemu savremeni modeli imaju veći otvor, kako se voda ne bi zadržavala. One traju dugo i lako se održavaju, a osim u metalik boji, dostupne su i sa hromiranim finišom, tako da možete odlično da uklopite sudoperu sa kuhinjskim slavinama istog tipa i ručicama na aparatima i ormarićima, koje su najčešće takođe u hrom boji.

saznaj više