Kade

Akrilne kade danas su potpuno zamenile metalne kade, pre svega jer su plastične kade trajnije, laganije i ne rđaju. Čak i najpovoljnije kade su odličan izbor ako imate dovoljno prostora u kupatilu, a posebno ako već imate zidano ležište za kadu. Ako nije u pitanju ugradna kada, tada kada dolazi sa oblogom, tj. stranicama koje su po pravilu vrlo dopadljive i takve kade su za većinu kupaca najbolje rešenje. Sistem postavljanja može biti dizajniran na više načina i svi su jednostavni i pouzdani, pri čemu je sistem za fiksiranje sastavni deo kade i uključen je u cenu, a najdugovečniji i najpouzdaniji su metalni nosači za kadu. Samostojeće kade spadaju u sam vrh ponude i odlikuje ih najviši stepen kvaliteta, kao i vrhunska stabilnost odnosno nosivost. Kao brendovi koje kupci najviše cene izdvojile su se kade Zomar i Kolpa San, a poslednjih godina sve više kupaca odlučuje se za kade koje nose oznaku Kerametala. Ugaone kade, asimetrične kade i simetrične, tj. pravougaone kade su tri najčešća oblika, mada postoje i okrugle kade i drugi specijalni tipovi. Dimenzije kade počinju od 100x150cm, najčešće veličine su 170x70cm i 170x75cm, dok najveće kade mogu biti dugačke i preko dva metra. Ugradnju kade može obaviti svaki vodoinstalater, kao i vlasnik stana koji ima vešte ruke, pri čemu je još jedna prednost u odnosu na stare metalne kade to što se ne mora brinuti o uzemljenju.

+ prikaži više - prikaži manje
Svi proizvodi Akcija

rezultati 1-24 od 225

Set Descending Direction
Page
po strani

1. Koje su dimenzije kada za kupatilo koje su dostupne i koje dimenzije bi najbolje odgovarale mom prostoru, i od kojih materijala su izrađene? 

Imamo širok izbor dimenzija kada za kupatilo, uključujući standardne dimenzije kao i različite oblike i veličine. Neki od standardnih dimenzija su: 140x140, 140x70, 150x70, 160x70, 170x70, 170x75, 180x80. Preporučujemo da izmerite prostor u kojem je želite postaviti i da se konsultujete sa nama kako biste odabrali dimenzije koje najbolje odgovaraju vašim potrebama i kupatilu. Kade u ponudi su izrađene od sanitarnog akrila. Odlične za dugoročno korišćenje, površina im je udobna prilikom sedenja i korišćenja.

2. Da li postoji mogućnost prilagođavanja prema specifičnim zahtevima?

Da, neki modeli omogućavaju prilagođavanje prema specifičnim zahtevima. To može uključivati dodatne nosače za tuš glavu, jastuk, tuš crevo, ili drugi dodaci prema vašim željama.

3. Da li nudite garanciju na kvalitet?

Da, naše kade dolaze sa garancijom koja pokriva kvalitet i funkcionalnost. Detalji garancije mogu se razlikovati zavisno od modela.

4. Kako se vrši montaža i da li vršite isporuku?

Montaža kade može biti kompleksan proces, a mi preporučujemo angažovanje profesionalnih instalatera kako bi se osigurala pravilna instalacija i funkcionalnost. Vršimo uslugu isporuke kade do vašeg doma. Naš tim za prodaju može vam pružiti sve detalje o uslovima isporuke, dostupnim opcijama i troškovima. Obezbedićemo sigurnu i pouzdanu dostavu kako biste dobili svoju kadu na željenoj adresi.

5. Koje brendove imate u ponudi?

U ponudi su Kolpa San kade za kupatilo, Zomar i ostali…

6. Koja je razlika između samostojećih i ugradnih kada, i koju izabrati?

Samostojeće kade su nezavisne u prostoru, dok se ugradne kade ugrađuju u zid ili pod. Samostojeće kade su estetski privlačnije. One pružaju fleksibilnost u smislu postavljanja u prostoru, mogu se premestiti i lakše su za ugradnju. Sa druge strane, ugradne kade se integrišu u kupatilski prostor i često su praktičnije u manjim prostorima. Izbor između samostojeće i ugradne zavisi od ličnih želja, prostornih ograničenja i funkcionalnosti kupatila.

7. Da li su ugaone kade dobar izbor za moje kupatilo, i u kojim slučajevima je bolje kupiti ugaonu kadu?

Ugaone kade su dobar izbor za kupatila sa ograničenim prostorom ili za one koji žele maksimalno iskoristiti prostor. One se postavljaju u uglu prostorije i pružaju funkcionalnost kupanja uz minimalno zauzimanje prostora. Takođe, one mogu dodati bolji izgled kupatilu. Dolaze u različitim oblicima, tako da se mogu lako prilagoditi. Važno je uzeti u obzir dimenzije i raspored vašeg kupatila prilikom razmatranja kupovine. Potrebno je osigurati dovoljno prostora za postavljanje i kretanje u kupatilu.

8. Koja je cena kada?

Cena kada za kupatilo zavisi od tipa, dimenzija i modela koji izaberete. Cena se kreće od 12.000 do 52.000 dinara. Nudimo prodaju na 12 mesečnih rata!