Silikoni

Silikoni za kupatilo prodaja po najpovoljnijim cenama, Sanitarni transparentni silikoni, sanitarni beli silikoni. Ceresit silikoni, Henkel silikoni, SIKA silikoni.

Kupatilo je prostorija u kojoj se stvara velika količina vlage. Bez adekvatne zaštite, voda može prodirati kroz spojeve i nanositi ozbiljnu štetu. Silikon za kupatila čini nevidljivu barijeru koja sprečava vodu da prodre u zidove, podove i druge površine.

Izbor kvalitetnog silikona za kupatilo je od ključne važnosti. Pravi silikon će trajati godinama, dok loš kvalitet može rezultirati propuštanjem vode, oštećenjem materijala i rastom plesni. Kvalitetan silikon takođe olakšava postupak nanošenja, smanjujući vreme i trud potreban za postavljanje.

Sanitarni silikon se posebno ističe. Ovaj proizvod je posebno formulisan da pruži maksimalnu zaštitu sanitarija od vlage, ali i da spreči razvoj bakterija i gljivica, koje se mogu razviti u vlažnom okruženju. Sanitarni silikon je otporan na hemikalije, što ga čini idealnim za čišćenje i održavanje.

+ prikaži više - prikaži manje
Svi proizvodi Akcija

2 Rezultata

Set Descending Direction
po strani