Police

Police za kupatilo veoma su praktične za smeštanje malih predmeta kao što su šamponi ili brijači, a naročito kada su to predmeti koji se veoma često koriste, jer tada ih je lakše držati na malim policama nego u ormarićima. Male police za kupatilo postavljaju se pored kade ili u tuš kabini, kao i uz umivaonik. Police za tuš kabine mogu se montirati i u uglovima, zbog veće stabilnosti.  Žičane police su aluminijumske, mesingane ili od nerđajućeg čelika. Sastavni deo modernih kupatila često je i polica za peškire, predviđena za peškire koji nisu još korišćeni.  Staklene police mogu biti izuzetno zgodan element za kupatilo, zbog estetskog efekta i mogućnosti da se na staklenu peskiranu policu postavi više bočica ili drugih predmeta. Ugaone police za kupatilo štede prostor i veoma su funkcionalne, mogu biti u formi stajaćih i zidnih polica za kupatilo.

+ prikaži više - prikaži manje
Svi proizvodi Akcija

rezultati 1-24 od 66

Set Descending Direction
Page
po strani

1. Koje vrste polica za kupatilo imate u ponudi?

U ponudi je šitok spektar polica za kupatilo. Kontetno, kod nas možete kupiti ugaone, zidne, kao i samostojeće (stalaže za kupatilo). Od ostalih tipova, tu su: metalne i plastične police za kupatilo, police za tuš kabinu, kadu, veš mašinu i police za peškire. Što se tiče polica za tuš kabinu, u ponudi su ugaoni i zidni modeli, u zavisnosti od tipa tuš kabine. Imamo veliki izbor dužina, dubina i visina koje vam omogućavaju da pronađete modele koje savršeno odgovaraju vašem prostoru. Pored klasičnih, kod nas možete kupiti i male police za kupatila, odnosno držače za sapun, šampon, četkicu i pastu… Izrađene od kvalitetnih materijala koji su otporni na vlagu i dugotrajni. Kod nas možete kupiti metalne police za kupatilo, plastične, žičane i staklene police za kupatilo.

2. Metalne, staklene ili plastične police za kupatilo?

Metalne police za kupatilo su izdržljive, stabilne i pružaju moderan izgled. Otporne su na vlagu i koroziju, što ih čini dugotrajnim rešenjem. Staklene police za kupatilo pružaju sofisticiran i prozračan izgled. Odlikuju se providnim izgledom koji čini da prostor deluje veće i otvorenije. Staklene su pogodne za moderna i luksuzna kupatila. Plastične police za kupatilo su praktične, funkcionalne. Dolaze u raznim bojama i stilovima, što omogućava veću fleksibilnost pri uređenju. Dobre za svakodnevnu upotrebu i za kupatila koja traže praktično rešenje sa pristupačnom cenom.

3. Samostojeće, zidne ili ugaone police za kupatilo, koje izabrati, kada i zašto?

Zidne police za kupatilo su idealan izbor kada želite maksimalno iskoristiti zid u kupatilu. Montiraju se na zid i oslobađaju podni prostor, čineći kupatilo većim i organizovanijim. Zidne police su praktične za odlaganje svakodnevnih potrepština kao što su šamponi, sapuni, kozmetika i peškiri. Mogu se postaviti iznad, veš mašine, lavaboa ili bilo gde gde vam je potrebno dodatno odlaganje. Posebno su korisne u manjim kupatilima gde je svaki centimetar prostora važan. Ugaone police za kupatilo su odličan izbor kada imate prazan ćošak koji želite da iskoristite. Funkcionalne su i pružaju dodatno odlaganje, bez zauzimanja prostora. Mogu stajati na podu, okačiti na zid ili u unutrašnjost tuš kabine. Samostojeće police za kupatilo su fleksibilnije u smislu postavljanja. One ne zahtevaju montažu na zid i mogu se postaviti bilo gde prema vašim potrebama. Stabilne su i mogu se lako premestiti ako želite promeniti raspored u kupatilu.

4. Da li se lako montiraju i da li su stabilne?

Da, dizajnirane da budu lako postavljene. Svaki model dolazi sa detaljnim uputstvom za montažu koje vam korak po korak objašnjava postupak. Uz to, sve potrebne materijale i pribor za montažu obezbeđujemo zajedno sa policama. To uključuje odgovarajuće nosače, šrafove i ostali potreban pribor. Postoje i modeli polica za tuš kabinu koje se montiraju bez bušenja, već se lepe. Naše police za kupatilo su izrađene da budu nosive i stabilne. Ovisno o modelu i materijalu, mogu izdržati različite težine.

5. Da li postoji mogućnost zamene?

Naravno, ukoliko niste zadovoljni proizvodom ili vam se ne sviđa kako izgleda u kupatilu, možete ga zameniti za neki drugi proizvod, uz doplatu ili ne, u zavisnosti od modela koji izaberete.