Ogledala za kupatilo

Ogledalo je nezaobilazni deo svakog kupatila. Ogledala za kupatilo često se dobijaju kao deo kompleta kada se kupuje ormarić za kupatilo, međutim mnogi kupci planiraju da ogledalo stoji odvojeno, posebno ako žele okrugla ogledala ili druga ogledala nepravilnog oblika. Kod ogledala za kupatilo najvažnije je osvetljenje, pri čemu prodaja ogledala u svetu sve više ide ka ogledalima sa LED osvetljenjem, koje je daleko nežnije od fluorescentnog osvetljenja. Kerametal ima u ponudi nekoliko modela LED ogledala, kod kojih se zamena sijalica obavlja jednom u nekoliko godina, a često sijalice traju duže i od samog ogledala. Sva kupatilska ogledala u našoj ponudi imaju ukrašene ivice, posebne šare ili druge detalje, što je još jedna prednost u odnosu na većinu ogledala koja se dobijaju uz kupatilski nameštaj. Deo ogledala ima policu na donjem delu, dok su ostala bez police.

+ prikaži više - prikaži manje
Svi proizvodi Akcija

rezultati 1-24 od 70

Set Descending Direction
Page
po strani

Kakve vrste ogledala za kupatilo imate u ponudi?

U ponudi imamo različite vrste ogledala za kupatilo – od standardnih zidnih ogledala, preko LED ogledala , do ogledala sa ormarićem. Brendovi u ponudi su Pino Art, Cerasan, Kolpa San, Msv France i Tendance France

Da li imate LED ogledala za kupatilo?

Da, imamo više modela LED ogledala sa ugrađenom svetlom. Ovaj tip je izuzetno praktičan iz više razloga - pruža bolji i jasniji odraz, pogodan je za šminkanje i za mračna kupatila, estetski je privlačno, može pružiti dodatno svetla u kupatilu.

Koje su dimenzije dostupnih modela?

U ponudi su ogledala visine od 69 do 90cm, širine od 40cm do 100cm i dubine do 14cm. Ove dimenzije su lako uklopljive u sve tipove kupatila, bilo da su velika ili mala.

Da li imate ogledala za kupatilo sa ormarićem?

Da, nekoliko modela u našoj ponudi je u formi ormarića za kupatilo, koji je veoma praktičan za odlaganje kozmetike, lekova i drugih potrepština. Praktičnost je pogotovu izražena u malim kupatilima.

Koja je cena ogledala za kupatilo?

Cene zidnih ogledala se kreću od 1.244 do 45.000 dinara, u zavisnosti na model, dimenzije, osvetljenje… Postoji i mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata.

Da li imate modele i u ostalim oblicima (kružna, kvadratna, pravougaona)?

Modeli u različitim oblicima – kvadratna, pravougaona, ovalna i okrugla ogledala za kupatilo, da bi se prilagodila svim stilovima kupatila.

Da li ogledala mogu da izdrže vlagu u kupatilu?

Svi modeli u ponudi su napravljena tako da izdrže vlažnost u kupatilu. Okviri su kvalitetni i otporni na vlagu, a samo staklo je prerađeno da izdrži velike temperaturne razlike.

Da li u kompletu dolaze i svi potrebni delovi za montažu?

Sva naša zidna ogledala dolaze sa svim neophodnim delovima za montažu. To uključuje: nosače, viljke i tiple, zaštitne nalepnice, uputstvo za montažu.

Koji su rokovi isporuke?

Rok isporuke je od 5-10 radnih dana.

Da li imate kupatilska ogledala koja se ne magle?

Da, u našoj ponudi imamo modele koja poseduju anti-maglenu funkciju. Na poleđini ogledala se nalazi poseban grejač. Kada se ogledalo uključi, grejač se aktivira i neznatno zagreva površinu. Ova toplota sprečava da se zamagljenost pojavi.

Da li postoji mogućnost vraćanja ili zamene?

Ukoliko niste zadovoljni, imate pravo na povrat novca ili zamenu za drugi proizvod u roku od 14 dana od dana isporuke.

Kako se pakuju za transport, da li postoji rizik od oštećenja?

Sva naša ogledala se pažljivo pakuju. Koristimo zaštitne materijale kao što su mehurići od folije, stiropor i obložene kutije da bismo smanjili rizik od oštećenja tokom transporta.

Koji model bi preporučili za mala kupatila?

Za mala kupatila preopručujemo vertikalna i okrugla ogledala, kao i ona sa ormarićem i modele koji se ne magle. Manja kupatila se obično više i brže zamagle.