Tuš kabine

Prodaja tuš kabina je jedna od specijalnosti kompanije Kerametal. Kupcima nudimo kvalitetne i povoljne tuš kabine svih dimenzija, pri čemu ugradnja tuš kabine može biti poverena našim majstorima. Tuš kabine možete pogledati u prodajnim salonima u Beogradu i Novom Sadu, dok je online kupovina jednako pouzdan izbor jer su svi detalji navedeni u opisu. Huppe tuš kabine i Kolpa San tuš kabine nude vam najveći stepen komfora, dok je najbolja cena u odnosu na kvalitet odlika kabina brendova Kerametal i Astral, koje je naša kompanija dizajnirali sa posebnom pažnjom, svesni kakve specifičnosti nosi prodaja tuš kabina u Srbiji. Zavisno od vaše ideje i raspoloživog prostora možete se odlučiti za kvadratne, pravougaone, asimetrične ili polukružne tuš kabine, dok su vam po količini vode koju kabine mogu zadržati na raspolaganju plitke ili duboke tuš kabine. Standardne dimenzije su 80x80cm, 90x90cm, 100x80cm i 120x80cm, a u ponudi su takođe velike i male tuš kabine u mnogim drugim dimenzijama. Staklo za tuš kabinu može imati debljinu od 4, 6 ili 8mm, pri čemu su i tanja stakla izuzetno pouzdana.. Imamo i veliki izbor podnih pločica koje će se zasigurno uklopiti sa odabranom tuš kabinom.

+ prikaži više - prikaži manje
Svi proizvodi Akcija

rezultati 1-24 od 193

Set Descending Direction
Page
po strani

Kako odabrati odgovarajuće dimenzije tuš kabine?

Tuš kabine su dostupne u različitim dimenzijama kako bi se prilagodile različitim veličinama kupatila, poput 80x80cm, 90x90cm, 70x70, 100x80cm i 120x80cm. U ponudi su i ostale dimenzije, kao i polukružne, ugaone i tuš kabine sa i bez kade. Odabir će najviše zavisiti od veličine kupatila, budžeta i od vaših specifičnih zahteva. Možemo vam pomoći da odaberete odgovarajuću dimenziju.

Od kog materijala su izrađene tuš kabine?

Modeli u našoj ponudi su izrađeni od stakla. Staklene tuš kabine pružaju elegantan i moderan izgled, lako se čiste i održavaju.

Koje su prednosti i nedostaci u odnosu na klasičnu kadu?

Imaju nekoliko prednosti u odnosu na klasične kade. Prvo, zauzimaju manje prostora u kupatilu, što je posebno važno u malim kupatilima. Takođe, tuš kabine pružaju praktičnost, dok klasične kade mogu biti bolje za opuštajuće kupke. Vaš izbor i zavisiće od vaših želja, prostora i funkcionalnosti koje želite.

Da li nudite garanciju?

Da, naše tuš kabine dolaze sa odgovarajućom garancijom. Tačan period garancije može se razlikovati u zavisnosti od proizvođača i modela. Detalje o garanciji možete dobiti prilikom kupovine ili se obratiti našem timu za podršku.

Koja je razlika između tuš kabine sa jednim i sa dvojnim vratima?

Tuš kabine sa jednim vratima su manje i zauzimaju manje prostora, često se koriste u malim kupatilima. Sa druge strane, modeli sa dvojnim vratima imaju dvokrilna vrata sa obe strane kabine, što omogućava lakši ulaz i izlaz, kao i komfor.

Koliki je životni vek?

Vreme trajanja će zavisiti od nekoliko faktora kao što su tip tuš kabine, materijal od kojih je napravljena, redovno održavanje i pažljivo korišćenje. Visokokvalitetni modeli sa adekvatnom upotrebom i održavanjem mogu trajati dugi niz godina. Važno je pratiti uputstva za održavanje i preduzeti preventivne mere kako bi se obezbedila dugotrajnost.

Da li su delovi za ugradnju uključeni?

Da, naše tuš kabine dolaze sa svim potrebnim delovima za instalaciju. To uključuje odgovarajuće profile, bravice, šrafove i druge komponente koje su potrebne za postavljanje kabine. Pružamo detaljna uputstva za instalaciju kako biste imali jasne smernice tokom procesa ugradnje.

Da li je moguće zameniti samo staklo na tuš kabini, ako se polomi?

U većini slučajeva, moguće je zameniti polomljeno staklo. Međutim, ova mogućnost može zavisiti od specifičnog modela tuš kabine i dostupnosti zamenskog stakla. Preporučujemo da se konsultujete sa sa nama kako biste dobili tačne informacije i preporuke.

Kako se vrši isporuka i da li je besplatna?

Ukoliko kupite tuš kabinu kod nas, isporuka se vrši našim vozilima po celoj Srbiji. Rok isporuke zavisi od lokacije gde se isporučuje. Okvirni rok je 5-10 radnih dana.

Koji brendovi su u ponudi?

Brendovi u ponudi su Astral, Kolpa San i Huppe tuš kabine.